SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR

 

Ürünler ile alakalı sorularınız

1-Ürünlerinize güvenebilir miyim?

Cevap: Tüm ürünlerimiz el yapımı olmakla birlikte hijyen kurallarına dikkat esasıyla üretilir. Kişisel bakım ürünlerimizin tamamı yenilebilir yağlardan ve yenilebilir malzemelerden üretilmektedir. Hidrosollerimiz ve kullanılan yağlar saf gerçek hidrosol ve soğuk sıkım gerçek yağlardır. Sirkelerimiz doğal fermantasyondur.
Ürünlerimizi üretirken geleneksel esasa dayalı üretim yapmaktayız.
Ürünlerimizin hiçbirisinde koruyucu ve katkı maddesi bulunmaz.
Bu anlamda büyük özveri ile çalışan bir ekip çalışması neticesinde ürünlerimiz sizlere ulaşmaktadır.

2- Neden yenilebilir malzemeler kullanıyorsunuz?

 

Cevap: Bunun 2 sebebi var. Cildimiz tıpkı sünger gibidir. Üzerine sürdüğümüz herşeyi emer ve doğrudan kan dolaşımına geçirir. Kimyasal hammadde, katkı ve koruyucular yerine yenilebilir malzeme kullanmamızın en büyük sebebi budur. Beslenme dışında sağlığımızı bozan en önemli etkenlerden biri bu kimyasalların doğrudan kan dolaşımına katılarak bedende toksit yük birikmesine sebep olmasıdır.

Bir diğer sebebi ise kullandığımız kimyasal ürünlerin lavabodan atık sulara oradan yer altı sularına karışarak dünyamızı zehirlediği gerçeğidir. Yenilebilir malzemeler biyolojik olduğundan, yer altı sularına karıştığında herhangi bir toksit etki yaratmamaktadır. Bu durum sadece dünyamız ile ilgili değildir. Zehirlenen yer altı suları tatlı ve tuzlu sularımıza karışarak sularda ve oradaki canlılarda kimyasal yük oluşturmakta ve bizler o canlıları yediğimizde tekrar toksit yüke maruz kalmaktayız. Kısa vadede olmasa da uzun vadede genetik mutasyona sebep olmaktadır. Bir kolu ile otizmle etkin mücadeleye hepimiz katkı sağlamış olacağız. Anlattığımız şekli ile dönüp dolaşıp insanoğlunun sağlığına tekrar dokunan bir döngü mevcuttur. Amacımız bu döngünün kırılmasına katkı sağlayabilmektir.

 

3- Neden cam ambalaj?

 

Cevap: Kozmetik ürünler içerik olarak doğal olsa da eğer plastik içerikli bir ambalajda sunulur ise, ambalajdaki petrokimyasallar, ürüne geçmektedir. Ürün doğal olsa da bu petrokimyasallara maruz kalmaktadır. Bir diğer sebebi ise plastiklerin doğada çok uzun süre dönüşemeyerek, içerdikleri zehirli maddelerin yer altı sularımızı ve toprağımızı zehirlemesidir. Hem üretici olarak bizler hem tüketici olarak bizi tercih eden sizler tarafından cam ambalaj kullanarak daha temiz bir dünya için ortak katkı sağlamamızdır.

 

 

Kargoyla alakalı sorularınız

1-Siparişim ne zaman kargoya verilir?
Cevap: 1-3 iş günü içerisinde kargo gönderimi yapılmaktadır.

2-Kargom çıkınca nasıl haberim olacak?
Cevap: Kargonuz bizden çıkınca anlaşmalı kargo firması tarafından size SMS ile bilgilendirme mesajı gelecektir.

3-Kargo ücreti ne kadar?
Cevap: 200 TL altı siparişlerde 12 TL kargo ücreti alınmaktadır.

4-Belirli bir limitin üzerinde ücretsiz kargo hizmetiniz var mı?
Cevap: 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.

Ödeme ile alakalı sorularınız

1-Sitenizden alışveriş yapmak istiyorum, ödeme şekilleri nelerdir?
Cevap: Yapmış olduğunuz alışverişte ister online kredi kartıyla güvenli ödemeyi, ister havale ile ödemeyi, isterseniz kapıda ödemeyi tercih edebilirsiniz.

2-Havale ile ödemeyi seçtim, sayfayı kapatmıştım, banka bilgileriniz nereden görebilirim?
Cevap: Link Banka Hesap Bilgilerimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

3-Havale yaptım şimdi ne yapmalıyım?
Cevap: Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Günlük olarak yaptığımız banka kontrolleri sonrası havalesi yapılmış siparişler onaylanarak kargo listemize alınır.

4-Havale yaparken açıklama kısmına ne yazmalıyım?
Cevap: Sipariş verdiğinde oluşan sipariş numaranız size otomatik maille gönderilir. Havale yaparken sipariş numaranızı yazmanız banka kontrolü esnasında bizim işimizi kolaylaştıracaktır.

5-Facebook ve İnstagram da ürün tanıtımlarınızın altında neden ürün fiyatları yazmıyor?
Cevap: Çünkü sosyal medya bizler için satış değil, tanıtım platformudur. Bütün ürünlerimizin fiyatlarını sitemizden görebilirsiniz.

6-Ürün fiyatlarına KDV dahil midir?
Cevap: Evet tüm fiyatlarımıza KDV dahildir.

İletişim ile alakalı sorularınız

1-Size hangi kanallardan ulaşabiliriz?
Cevap: Öncelikle siparişi online değil de telefonla vermek için direk telefonumuza ulaşmanız gerekmektedir. Sosyal medya, mail, SMS ya da whatsapp gibi kanallardan kapıda ödeme nakit veya havale siparişleri alıyoruz.

İletişim kanallarımız;
Facebook sayfamız:  https://www.facebook.com/SoSaffCilt/
Instagram sayfamız:  https://www.instagram.com/so_saff/
Mail: info@sosaff.com
Telefon: 0216 999 06 46 – 0553 010 01 10

2-Adresiniz neresi?
Cevap: Adres bilgilerimize sitemizde iletişim bölümüne tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi sk. Metropol İstanbul A Blok K:21 D:331 Ataşehir İstanbul

 

 

Open chat